AMD кани творците на своя Конкурс по дизайн 2022.
AMD кани творците на своя Конкурс по дизайн 2022.

AMD кани творците на своя Конкурс по дизайн 2022.

Jun 22, 2022 Home , Други

 

 

15 юни 2022 г. - AMD обяви старта на нов конкурс за художници, специализирали в графичния дизайн. Творческото състезание AMD Design Award 2022 обръща внимание на днешните борби в името на екологията и подкрепя стремежа на създателите на графично съдържание в изграждането на общество на бъдещето, съобразено с околната среда.

 

Компанията стои зад водещите на пазара продукти за дизайнери, дигитални художници, архитекти и инженери, а именно работните станции с процесори Threadripper™ Pro, Ryzen™ Pro и Ryzen™ 5000, както и с Radeon™ Pro графика. Сега AMD предизвиква създателите да проектират 8-годишното бъдеще на нашата планета в съответствие с Целите за устойчиво развитие, очертани от ООН, и да споделят своите идеи за мир и просперитет за хората от цялата Земя. С този конкурс мисията на AMD е да ускори развитието на общността на хората на изкуството, като предоставя на творците компютърни изживявания от следващо поколение, които ги насърчават да изразяват свободно себе си и да произвеждат висококачествено и иновативно съдържание. Наградата за дизайн на AMD 2022 е пълна с възможности да придобиете нови умения, да изразите себе си, да промените света и да спечелите страхотни награди!

 

Има четири категории, предизвикващи въображението на участниците: Еко-градове, Живот на сушата, Живот под водата и Метавселена. Условията на конкурса са прости: представете вашата оригинална цифрова работа, създадена с помощта на компютърен софтуер за 2D и 3D графика и няколко произведения на изкуството в процес на работата по тях.

 

Предадените творби трябва да демонстрират най-добрите артистични и технически умения на художника, да разкажат завладяващи истории и да предизвикат силна емоционална реакция. Работите ще бъдат оценявани по композиция, цвят, идея, сюжет, техника и внимание към детайла. Победителите във всяка категория ще бъдат избрани от уважавано жури. Сред съдиите има такива видни социални и екологични активисти като Арто Сивонен, основател и креативен директор в Måndag и член на борда на съветниците в Helsinki Design Week, Маша Воронцова, регионален директор на Международния фонд за хуманно отношение към животните, както и Марта Уейдъл, съосновател на iKLEID, експерт по устойчивост, модни иновации и Metaverse.

 

 

Наградният фонд за всяка категория включва:

 

- Lenovo ThinkStation P620 с AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO.

 

- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 с AMD Ryzen™ PRO.

 

- AMD Ryzen™ 9 5950X процесор + AMD Radeon™ Pro W5700 графична карта.

 

Участниците са добре дошли да се регистрират и да подадат своите заявки от 15 юни 2022 г. до 15 септември 2022 г. Журирането ще се проведе от 15 юни до 30 септември 2022 г. Всички победители ще бъдат обявени на 1 октомври, а техните произведения ще бъдат публикувани на AMDAWARD .COM

 

За да се присъедините към конкурса, посетете официалния уебсайт AMDAWARD.COM и следвайте официалната страница в Instagram #amdaward2022. Нека заедно проектираме екологичното бъдеще!