Посрещнете NVIDIA GTX 1080
Посрещнете NVIDIA GTX 1080

Посрещнете NVIDIA GTX 1080

May 27, 2016 Home , Хардуер
Nvidia GTX 1080 Графичните карти GeForce GTX представляват мощна платформа от следващо поколение, осигуряваща изключително преживяване във виртуалната реалност. Устройствата и графичните карти, маркирани с "GeForce GTX VR ready" гарантират оптимизирани VR игри, с най-добрия в класа си графичен процесор. 
Nvidia GTX 1080 Революционната технология за дисплея осигурява най-бързото и спиращо дъха гейминг изживяване. G-sync синхронизира честотата на опресняване на дисплея с графичния процесор, като по този начин елиминира накъсването на екрана и минимизира закъсненията. Сцените се появяват незабавно. Обектите изглеждат по-контрастни и живи. Игрите са бързи и същевременно плавни и без накъсвания.
Nvidia GTX 1080 Използваната архитектура на шината е PCI Express 3.0, предполагаща най-високи скорости за трансфер на данни и при най-взискателните игри и 3D приложения. В същото време е налице съвместимост с вече налични PCI Express дънни платки.
Nvidia GTX 1080 Поддръжката на HDMI изходи дава възможност за изпращане на видео и аудио сигнали с висока резолюция по един единствен кабел.
Display port конектори поддържат панели с ултра-висока резолюция (до 4096 х 2160). Наслаждавайте се на изображение с изумително качество. Образите са детайлни и фотореалистични.